Wild Whens

Wild Whens

DAG: LØRDAG 1. AUGUST 2020 SPILLESTED: Rootsville TID: Ikke fastsatt

WILD WHENS

Wild Whens er klare for Notodden Bluesfestival 2020! Dette spennende Telemarks-bandet ble startet av låtskriver og frontmann Esben Meyer Kristensen tidlig i 2016.

Han fikk raskt med seg trioen Truls Vennman (trommer), Pål Fiskodde (rytme gitar), Tony Moen (bass) og etterhvert Sondre Gautefald på lead gitar som prikken over i’en. 

Deres første single «Captain In The Sand» ble meget godt mottatt og er, sammen med «Sally Saloon» og «Tornado», fortsatt en av bandets aller mest populære låter. Så langt har det blitt 9 single-slipp og ett album fra country- rockerne som i skrivende stund har resultert i snaue 2.5 millioner streams med i overkant av 28.000 faste lyttere på Spotify. Wild Whens har tillegg rukket å produsere fire musikkvideoer.

Wild Whens har rykte på seg for å levere konserter med masse trøkk og energi i tillegg til en unik evne til å formidle følelsene i de lidenskapelige tekstene. Med Wild Whens får du fengende og varierte rocke-låter fulle av trøkk med inspirasjon fra country, folk og amerikansk sørstatskultur.