Byting
Byting

Byting

DAG: FREDAG 31. JULI 2020 SPILLESTED: Rootsville TID: Ikke fastsatt

BYTING

Det var pop-stjernestilstander og utsolgt hus da det populære Telemarksbandet Byting entret Notodden Blues Festivals nye scene, Rootsville, under festivalen i 2019. Siden den gang har bandet fortsatt å legge alen til sin popularitet gjennom utstrakt turnering og utgivelse av nytt album, «Din stasjon».

Byting har siden starten i 2013 opparbeidet seg en imponerende stor fanskare rundt omkring i Norges land, og de vinner stadig nye fans med et usedvanlig bra live-show basert på egenkomponert folkrock og country inspirerte musikk. Tekstene på klingende bøhæring speiler selvopplevde hendelser på godt og vondt og er en viktig del av Byting sitt uttrykk.

Byting har beina solid plantet innenfor folkrock. Publikum har virkelig trykket bandet til sitt bryst med tilsammen over 30 millioner streams på Spotify alene og over 23.000 følgere på Facebook. Bandet har ligget flere måneder på VG-lista og mottatt 2 gullplater for tidligere utgivelser. Byting har et stort livepublikum og er blant de mest turnerende og etterspurte bandene i Norge.

Byting består av: Thomas Hellekås (vokal/gitar), Eirik Ask (tangenter), Syver Fossen (gitar/piano), Magnus Westgaard (bass), Geir Ormøy (trommer).