Spinning Wheels

Spinning Wheels

DAG: LØRDAG 3. AUGUST 2019 SPILLESTED: Rootsville TID: 00.30

SPINNING WHEELS BAND

Spinning Wheels Band fra Telemark låter tett og tøft. Med det ene beinet solid plantet i rocken og det andre i roots/country går de i en mer rocka og «moderne outlaw»-retning enn tradisjonell country. Inspirasjonen er mer hentet fra Texas enn Nashville i så måte.

Spinning Wheels Band har stått på plakaten til mange av de store festivalene rundt i landet de siste årene, og sommeren 2017 spilte de support for Brad Paisley i Seljord, sammen med Scott Scovill og gjester fra Brad Paisleys band! Dette ble begynnelsen på et meget hyggelig samarbeid som blant annet har resultert i at Randle Currie og Justin Williamson har bidratt med steelgitar og fele på Spinning Wheels Band sitt kommende album!

2019 kommer til å bli et merkeår i bandets historie. Deres første utgivelse kommer i vår/sommer, bandet tar en studietur til Nashville i juni - muligens med opptredener der borte, flere store jobber i sommer og høst, samt bandets 10-års jubileum til høsten! Mye å glede seg til, og mye å feire!

Karismatiske frontfigurer - samt flerstemt vokal og fremragende instrument-håndtering - har gjort Spinning Wheels Band til store publikumsfavoritter! De spiller egne låter samt låter fra noen av sine favoritter. Repertoaret gjenspeiler en stor kjærlighet til amerikansk kultur, biler, og landsbygda - og så klart også universelle temaer som kjærlighetstrøbbel og daglig slit. To singler fra det kommende albumet er å finne på de fleste strømmetjenester allerede.

Det kommer meget sannsynlig til å dukke opp en langveisfarende gjest også - mange kan nok ha sett han sammen med Spinning Wheels Band før!