Monster Mike Welch

Monster Mike Welch

DAG: FREDAG 2. AUGUST 2019 SPILLESTED: Bok- og blueshuset TID: 20.00
DAG: LØRDAG 3. AUGUST 2019 SPILLESTED: Bok- og blueshuset TID: 20.00

MONSTER MIKE WELCH ER ÅRETS SPESIELLE GJEST

Monster Mike Welch har skapt stor furore på Notodden Blues Festival de to siste årene sammen med Mike Ledbetter. De gjorde noen stormende gode konserter og publikum elsket dem. Alle skjønte at de var vitne til noe helt spesielt, og at The Welch Ledbetter Connection skulle ta bluesmusikken til nye høyder.

Sjokket var tilsvarende stort da meldingen om Mike Ledbetters plutselige dødsfall i januar i år. En hel bluesverden var i bunnløs sorg, og det har ennå ikke gitt seg.

Når det verste sjokket hadde gitt seg begynte vi å tenke på muligheten for å bringe Mike Welch tilbake til Notodden og til publikumet som har blitt så glade i ham. Mike Welch ble booket til Notodden Blues Festival første gang som 17-åring i 1997. Han har med det en sentral plass i hjertene våre. Ingenting føles mere riktig i år enn å få Mike Welch tilbake som vår helt spesielle gjest. Welch er fra Boston, så det er naturlig at han skal spille med Anthony Geraci & The Boston Blues All-Stars, men publikum vil også oppleve Monster Mike Welch på scenen i andre sammenhenger gjennom årets festival.