Lisa Lystam Family Band

Lisa Lystam Family Band

DAG: LØRDAG 3. AUGUST 2019 SPILLESTED: Club Teledølen TID: 22.30

Da vi introduserte Lisa Lystam Family Band på Notodden Blues Festival for første gang i 2016, var vi sikre på at vi hadde en ny festivalfavoritt på gang. Det var noe frisk, fornyende og herlig befriende med dette svenske bandet. Svenskene innfridde og var i etterkant et av festivalens mest omtalte band. Det førte øyeblikkelig til mange klubb- og festivalopptredener i Norge. Lisa Lystam Family Band er forbilder for en ny generasjon med bluesinspirerte unge band. Det spirer og gror i deres kjølvann.

Det er nå gått nesten tre år siden den gang de var på Notodden Blues Festival, og Lisa og gjengen har erobret et stort marked. De er fortsatt like populære i Sverige og Norge, men Danmark og mellom-Europa har fulgt etter. Bandet viser seg rett og slett å være uimotståelige. Lisa Lystam Family Band har noe genuint over seg, både når det gjelder musikalsk uttrykk og sceneopptreden. De har dette forjettede «noe» som gjør dem til nye publikumsfavoritter overalt hvor de kommer.

Publikum vet å respondere når de ser noe ekte, og de responderer på Lisa Lystam Family Band. Bandet kan virke som en nordisk versjon av Tedeschi Trucks Band eller, hvis vi går enda lengre tilbake, som et skandinavisk Delaney & Bonnie and Friends.

Nå har Lisa Lystam Family Band akkurat sluppet ny låt og ny video; I Go Where Ever I Can Find My Love. Det passer veldig bra nå som vi lanserer dem til Notodden 2019. Ungt, friskt og uimotståelig!