Bigbang

Bigbang

DAG: TORSDAG 1. AUGUST 2019 SPILLESTED: Hovigs Hangar TID: 23.45

Bigbang til åpningen av Notodden Blues Festival 2019

Bigbang kommer tilbake for fullt i 2019 med nytt album, doukumentarfilm og høyprofilerte festivalspillinger. Det er herlig å kunne annonsere at Notodden Blues Festival blir en del av sommerens festivalturne til dette populære bandet. Sist fredag slapp Bigbang første single fra det kommende albumet. Låten «Glory Chord» viser et band i kjempeform og som går tilbake til sine røtter med fengende rock og bluesinspirerte gitarriff. Helt perfekt for åpningsdagen av Notodden Blues Festival 1. august 2019.

Bigbang og kaptein Øystein Greni har vært en del av den norske folkesjela så lenge at man kan unnskyldes for å glemme hvilken imponerende merittliste de faktisk har bak seg. Klassikeren “Girl in Oslo” klatret til nr. 3 på VG-lista allerede i år 2000 og siden 2003 har samtlige 6 albumutgivelser gått helt til topps. Bigbang blir ofte med rette kalt et av landets beste liveband, og det er i møtet med publikum at trioen virkelig er i sitt ess.

Publikum på Notodden har tidligere vist at de setter stor pris på Øystein Greni & Co. Allerede i 2000 trakk Bigbang fullt hus til sin konsert på Notodden Blues Festival. Siden da har de gledet vårt publikum mange ganger.

Når Bigbang nå slipper nytt materiale og kjører i gang maskineriet for fullt 6 år etter “The Oslo Bowl”, så er det all grunn til å tro at vi får oppleve et band som ikke sparer på kruttet når de drar ut for å presentere gamle og nye hits. Med snart 12 album og hundrevis av konserter under beltet, har Bigbang holdt seg på toppen lenger enn de fleste og har etterhvert en låtkatalog som rommer svært mange favoritter. Med klassikere som «Girl In Oslo», «Wild Bird», «Fly Like A Butterfly» og nye «Glory Chord» på løpende bånd vil Bigbang sikre topp festivalstemning i Hovigs Hangar allerede på festivalens åpningsdag 1. august.