Artist Talk med Magne Furuholmen

Artist Talk med Magne Furuholmen

Vi inviterer til kunstnersamtale mellom Magne Furholmen og Lillian Reif, redaktør i magasinet KUNST, i Telemarksgalleriet 3. august!

Samtalen arrangeres i forbindelse med Notodden Blues Festival og vil holdes i Furuholmens utstilling IGNIS. Utstillingen vises i Telemarksgalleriet frem til 1. september.
Arrangementet er gratis og det blir et musikalsk innslag med Lowell Levinger Babana - absolutt noe å få med seg denne lørdagen! 


Bio:  

Magne Furuholmen er aktør på en rekke kulturelle arenaer. Han debuterte som billedkunster i 1989, og har bl.a utstilt i Nasjonalgalleriet, Museet for samtidskunst, Neue Nationalgalerie i Berlin, Mac-Niteroi Brazil, Royal Academy i London, og Central Academy for Fine Arts i Beijing etc. IGNIS er Furuholmens første soloutstilling i Telemarksgalleriet. Furuholmen har tidligere deltatt i gruppeutstillingen «Blues in Art» sommeren 2017.

Lillian Reif er redaktør i magasinet KUNST og for magasinetkunst.no. Hun har studert kunst og litteratur ved Columbia University i New York og har lang fartstid som kulturjournalist, bokbader, og redaktør.