Bli med som frivillig!

Som frivillig er du mer enn bare publikum. Du får mulighet til å se festivalen fra innsiden, være festivalens ansikt utad og skape en uforglemmelig festivalopplevelse for publikum, artister og samarbeidspartnere.

Du jobber 16 timer til sammen som blir fordelt på 2-3 skift. Du får crewpass og tilgang til alle konserter. Du kan oppleve å måtte stå i kø eller komme igjen senere da det kan bli fullt på de mindre stedene. Jobber du mindre enn de 16 timene får du valgfri billett til en konsert. I tillegg får du t-skjorte, mat når du er på jobb og avslutningsfest på søndagen.

Når du jobber som frivillig får du ikke bare nye bekjentskaper, men også venner for livet!!

Frivilligcamping er gratis, men du MÅ gi oss beskjed dersom du ønsker dette. Skal du dele teltet med folk som ikke frivillige, da må dere sove på publikumscampen. Det er bare frivillige som kan sove på frivilligcampen.

Det er IKKE mulig å søke hvis du er under 16 år. Enkelte jobber krever at du er fylt 18 år. Dette blir det informert om når du registrerer deg. Vi har ingen øvrig aldersgrense, så si fra til alle du kjenner om å søke jobb som frivillig.

Fyll ut søknadskjema og sjekk at alle opplysninger er riktige før du trykker send. Du skal få en kvittering på mail når du har søkt.

Takk for at du vil være frivillig! Pålogging for frivillige