Reverend Peyton’s Big Damn Band

DAG: FREDAG 4. AUGUST 2017 SPILLESTED: Folk & Bluesstage TID: 15:30
DAG: FREDAG 4. AUGUST 2017 SPILLESTED: Bok- og blueshuset TID: 00:15

Et nytt band i Notodden-sammenheng er Reverend Peyton’s Big Damn Band. Publikum kommer helt sikkert til å elske dette bandet som presenterer sin helt unike blanding av akustisk-/elektrisk blues, ragtime, folk, country, rock og andre tradisjonelle musikkformer.

Bandet har sitt utspring fra landlige omgivelser utenfor Nashville, Tennessee og spiller 250 jobber i året på alt fra små klubbscener til de største festivaler. Denne ultraheftige trioen med slide-gitar, vaskebrett og trommer bygger bro mellom musikalske sjangre og tidsepoker med en intensitet som det er kun få band forunt å få til. Bandet har til nå gitt ut syv album og en EP.

Reverend Peyton har utviklet sin unike stil som med en rocka innstilling tar fingerpicking blues til nye høyder inspirert av Delta- og Piedmont-blues-helter som Charlie Patton, Bukka White og Mississippi John Hurt. Med sin uredde omgang med tradisjonene har Reverend Peyton’s Big Damn Band vunnet fans fra alle hjørner av den Americana- og rockinteresserte verdenen, og rekruttert musikkinteresserte fra en ny generasjon til å fatte interesse for blues og amerikansk rootsmusikk. Reverend Peyton’s Big Damn Band blir garantert en stor opplevelse på Notodden.