BONITA & The Blues Shacks

DAG: FREDAG 4. AUGUST 2017 SPILLESTED: Hovigs Hangar TID: 18:00

Med sitt utgangspunkt i Tyskland har B.B. & The Blues Shacks i mer enn to tiår spilt sin unike blanding av Blues og Soul over hele Europa.

Fra å være en combo strengt viet til 1940- og 50-talls Blues og R & B, har det populære bandet modnet til å bli et av Europas ledende moderne blues og soul band.

Med tonnevis av stil og smak er bandets konserter basert på en utsøkt blanding av originale låter og velvalgte klassikere basert på arven fra afro-amerikansk musikk som opplevde sin storhetstid fra midten av femtitallet til slutten av 1960. Vintage musikk i sin reneste form.

Deres nyeste prosjekt, som inkluderer soul sangeren Bonita, har tatt helt av. Fra en kort gjesteopptreden på B.B. & The Blues Shacks plate 'Come Along' i 2012 har samarbeidet gått sin seiersgang på festivaler og konsertscener over hele Europa og resultert i egen plateinnspilling med BONITA & The Blues Shacks.

Den kvinnelige sangeren fra Sør-Afrika utfyller vokalist Michael Arlt og de andre bandmedlemmene på en perfekt måte. BONITA Niessen sin sangstil er som skapt for sjelfull blues og soul i tradisjonen etter Ann Peebles, Aretha Franklin, Ruth Brown og Barbara Lynn. Kombinasjonen av denne unike sangeren med det som kanskje er Europas mest stilriktige bluesband samt en heftig blåserekke, er som skapt for de magiske opplevelser som publikum på Notodden forventer. Med BONITA & The Blues Shacks kan du ikke gå feil. Blues fra Europa blir hverken bedre eller morsommere enn dette!