Bjørn Berge Electric Band

Den populære norske artisten Bjørn Berge kommer tilbake til Notodden Blues Festival for første gang siden 2012. Med nytt band og kommende ny plate, Who Else?, knytter det seg store forventninger til dette etterlengtede comebacket på Notodden. Bjørn Berge etablerte seg som en publikumsfavoritt på Notodden gjennom mange opptredener som soloartist. Alene med gitaren imponerte han alle med sitt tordnende gitarspill. De siste årene har Berge satt mye av egen karriere på vent og konsentrert seg om rollen som gitarist i bandet Vamp. Nå legger Berge endelig ut på veien igjen med sitt nye Electric Band for et knippe nøye utvalgte spillejobber. Bjørn Berge Electric Band vil vise oss en ny og kraftigere Bjørn Berge. Bandformatet gir låtene hans mere trøkk og et videre spekter.

Kraftpakken Electric Band med Bjørn Berge (vokal, gitar), Kjetil Ulland (bass) og Odin Staveland (trommer) utfyller hverandre til det ytterste på scenen. De som liker Bjørn Berges musikk og gitarspill fra tidligere vil definitivt ikke bli skuffet med denne nye sammensetningen. Drivende tette blues- og rockelåter ispedd mer melodiøse pustepauser underveis.

Bjørn Berge er et velkjent navn for de fleste. Han har gjort utallige albuminnnspillinger, mottatt 2 Spellemannspriser og turnert intenst i store deler av Europa de siste 12 årene.  Han har besøkt et utall av jazz-/blues- og rockefestivaler og klubber i land som Belgia, Danmark, England, Frankrike, Nederland, Russland, Sveits, Tyskland, Ukraina, Canada og USA. Med elektrisk gitar, nytt band og ny plate skal Bjørn Berge på ny erobre Norge, og opptreden på Notodden Blues Festival er en viktig del av denne planen. Det er bare å glede seg!